Alison Roels
Volledig scherm
PREMIUM
Alison Roels © Wannes Nimmegeers / rv

COLUMN. Alison Roels, weduwe van chef Cochon De Luxe: “De eerste nacht dat ik zonder hem moest slapen werd ik om 3u34 wakker. Het exacte tijdstip van zijn overlijden”

Eén jaar en drie maanden na de diagnose van ongeneeslijke darmkanker overleed chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent. De laatste maanden van zijn leven beschreef hij voor HLN hoe hij bleef vechten tégen stoute tumoren en vóór meer tijd met vrouw en kinderen. Zijn geliefde Alison blijft nu verweesd achter met twee zonen om voor te zorgen en een gat in haar hart. Tom schreef over zijn laatste weken met zijn gezin, nu schrijft Alison over haar dagen zonder hem. “Ik voel Tom overal rondom mij. Ik geloof oprecht dat hij bij mij is. Dat wanneer ik tegen hem babbel, dat hij terug babbelt.”

9 reacties

  • Lisette Nelissen

    1 jaar geleden
    Zeer herkenbaar voor al wie iemand dierbaar verloren is. Die flikkerende lamp...ze heeft moed om het te schrijven want sommigen denken dat je gek bent.
  • Iris Demunster

    1 jaar geleden
    Veel sterkte ...
  • christine van dessel

    1 jaar geleden
    Prachtig verwoord , zeer in voelbaar .....wat ben je een krachtige vrouw achter een sterke man . Ik hoop dat je goed omringd bent en wens je alle - alle goeds toe voor u en je kinderen .
  • Rolande De Quanter

    1 jaar geleden
    Sterkte
  • harry verstraeten

    1 jaar geleden
    Veel sterkte Tijd heelt alle wonden maar vergeten doen we niet