Rode Duivels.
Volledig scherm
PREMIUM
Rode Duivels. © Photonews

ONS RAPPORT. “Hij leed 28 keer balverlies. Nou...”: vier buizen, onder wie De Bruyne die niet op de afspraak was

Geen zes op zes, wel een nederlaag tegen Marokko voor onze Rode Duivels op het WK voetbal. En daardoor ook vier buizen in ons rapport met een 3/10 als dieptepunt. “Te slap in de duels, te weinig wilskracht.” Al leed ook een cruciale schakel opmerkelijk veel balverlies. Hieronder onze punten.

145 reacties

  • Karl Huysmans

    1 jaar geleden
    Zouden donderdag beter forfait geven. Dan verlies je maar met 5-0. Met deze rollator verdediging krijg je er minstens 8 om de oren.
  • albert poelmans

    1 jaar geleden
    Een bende verwende jongens die naast het veld een luxueus leventje lijden in hun vakantiehotel. Misschien een beetje meer bewijzen op het veld...
  • Dani�l Verdeyen

    1 jaar geleden
    18 ploegen in Pro Leage met alle een kern van 20 spelers een totaal van 360 spelers en enkelingen (20) in het buitenland en toch slaagt Martinez err niet in om een ploeg op te stellen. Hij bedhoudt dezelfde ploeg als Wilmots 7 jaar geleden. hij kan dus niet afstappen van vaste waarden(?) waarin serieus de mot zit. Denk niet dat Witsel en anderen aan 10.000 stappen per dag komen. Besluit Martinez zorgt voor wrevel in de ploeg door wanbeleid.
  • Gerry Cle

    1 jaar geleden
    Individueel zijn de spelers goed genoeg maar de aanvallers zetten NOOIT druk bij uitverdedigen van de tegenstander waardoor achterspelers in positie moeten blijven en vleugelbacks helemaal terug moeten. Vermits Witsel ook steeds achteruit loopt is het Thielemans of Onana die alles moeten oplossen. Speel als één ploeg ipv een verdedigend en een aanvallend gedeelte die elkaar niet steunen en gooi iedereen eruit die zich niet volledig geeft.
  • Koen Wauters

    1 jaar geleden
    Als men de spits niet kan bereiken doordat je spelverdeler niet in de wedstrijd zit, denken jullie dat het met Lukaku beter zal gaan,beste mensen de coach Martinez heeft verkeerde spelers meegenomen , Wilmots werd voor minder ontslagen terwijl hij deze ploeg heeft gevormd