Enig mooi: Dries Mertens dolt met zoontje Ciro in de armen van Kat Kerkhofs, die uitpakken met ‘#One Love’ op de borst

Geweldige beelden voor aftrap van België - Marokko in het Al Thumama Stadium op het WK voetbal. Kat Kerkhofs met Ciro Mertens op de schoot, vlak boven de dug-out van de Rode Duivels. Dat had Dries Mertens natuurlijk snel in de gaten, waarna er een mooi familiemoment met ook grootmoeder Mertens ontstond.

29 reacties

  • ivan de ridder

    1 jaar geleden
    Tja, ik denk niet dat je per se als een asceet moet leven richting wedstrijd, maar dit schept toch wel een sfeertje waarin niets moet. Kan het mss niet vergelijken, maar ook binnen de zwemcompetitie gezien dat je niet je beste prestaties haalt als je tijdens de wedstrijd zit te dollen met je toeschouwende familie. De angst en adrenaline zijn dan volledig weg waardoor je niet boven je ‘normale kunnen’ uitstijgt. Wat een klucht …
  • Jacques Feys

    1 jaar geleden
    Ik heb Ceulemans, Vandereycken, Vercauteren, Scifo, Van Binst, Van Himst, Preud'homme, en zovele anderen, dit nooit zien doen, al zagen die hun ouders, vrouw en kleinkinderen even graag. En ik denk dat dat een van de reden is waarom we over 10 jaar niet meer zullen spreken over Dries Mertens, die wel een toffe en goeie foetballer was, maar Ceulemans en anderen, eeuwigheidswaarde hebben. Groetjes, Jacques.
  • Staf Coppens

    1 jaar geleden
    Het toont dat het hem niet veel kan deren.
  • Johan Roelands

    1 jaar geleden
    Beter met voetbal bezig zijn
  • Cecarine De Smet

    1 jaar geleden
    Familie is idd belangrijkste, maar als je job voetballen is en dan nog België vertegenwoordigen, mss beter dan op zijn job concentreren! Ok, hij gaat ver stoppen maar stopt dan wel met een recht hoofd!