Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

INTERVIEW. “Misschien als Vlaams Belang eens 55% haalt in een peiling dat sommigen inzien dat we beleid moeten voeren”: Conner Rousseau over crisis in federale regering

Conner Rousseau bijt op zijn tanden over partijvoorzitters die erger zijn dan de oppositie. “Misschien als Vlaams Belang eens 55% haalt in een peiling dat sommigen inzien dat we beleid moeten voeren in plaats van elkaar de duvel aan te doen.” Vangt de kat nog muizen? “Maandag zit de regering samen over de lonen. Dé test”, vindt de voorzitter Van Vooruit.

215 reacties

  • Andy Van Machelen

    12 maanden geleden
    Hij zit zelf in de regering, dus doe iets ipv je eigen regering uit te lachen !!
  • jan Meclot

    1 jaar geleden
    mr, rousseau, België is een vogel voor de kat en kan niet meer gered worden, de put is te diep en ik beklaag de volgende regering. Ik hoop ook dat de twee Vlaams nationale partijen de absolute meerderheid halen en dat zij verplicht zijn samen te werken met hun enige maar belangrijkste raakpunt een onafhankelijk Vlaanderen en totale stopzetting van regelrechte diefstal transfers genaamd, en aan de zogenaamde trado's kies radicaal voor Vlaanderen , dan is er misschien nog wat hoop voor jullie,
  • Noel Laperre

    1 jaar geleden
    Woorden die meer lijken te komen van een overjaarse puber dan van een ´bewegings´voorzitter.
  • Marc Baeyens

    1 jaar geleden
    Rousseau probveert het wanbeleid van deze rood-groene regering van zich af te schudden op zijn Bouchez. Lamentabel. De trado's vormen een regering -die op voorhand gedoemd was te mislukken- maar hebben het lef niet hun verantwoordelijk hiervoor op te nemen. De afgang van de partijen die enkel streven naar eigenbelang. Met één grote dupe : het land.
  • geert van kerckhoven

    1 jaar geleden
    Knap dat je openlijk toegeeft dat je nog in deze regering gelooft. Daarmee geef je toe dat de bevolking jou geen zak interesseerd.