Premier De Croo en voormalig staatssecretaris Eva De Bleeker (Open VLD)/ Kamerlid Sander Loones (N-VA)
Volledig scherm
Premier De Croo en voormalig staatssecretaris Eva De Bleeker (Open VLD)/ Kamerlid Sander Loones (N-VA) © Photo News/Belga

Sander Loones (N-VA) vraagt De Croo inzage in communicatie met De Bleeker: “Hij gaf zijn akkoord voor begroting”

Kamerlid Sander Loones (N-VA) vraagt premier Alexander De Croo in een brief om inzage in zijn communicatie met zijn partijgenote en voormalig staatssecretaris Eva De Bleeker (Open VLD) over de verspreiding van de eerste versie van de begroting 2023. Hij doet dat nadat een medewerker van De Bleeker te kennen heeft gegeven dat het kabinet-De Croo "expliciet" zijn akkoord zou gegeven hebben voor de gewraakte begroting die De Bleeker had ingediend. De woordvoerder van De Croo ontkent dat.

9 reacties

  • Marcel Willems

    1 jaar geleden
    De regring heeft vanafhet begin gezegd dat het eenevenwichtige maatregel ,dus de verlaging compenseren met accijnzen.Als dat niet gebeurt roepen ze weer dat de begroting nog roder wordt.Zo is het gemakklijk alles afbreken ,nietwaar NVA
  • John Stahl

    1 jaar geleden
    De olifant in de poseleinwinkel wordt compleet genegeerd. Wat is het nut van een belastingverlaging als de accijnzen worden verhoogd? Een nuloperatie. De streken van de politiekers kennen geen grenzen.
  • Johan Janssen

    1 jaar geleden
    Hij zou zich is beter bezig houden met de flaters zijn ministers dan heeft hij werk genoeg om die recht te trekken maar NVA stijl is liever doofpot stijl.
  • Ferdinand Nuyts

    1 jaar geleden
    Mr Sander Loones (N-VA) maak u geen illusie, na 2024 is er voor elke Liberaal een plaatje voor zien in Europa.
  • Diane Van den Broeck

    1 jaar geleden
    Je ziet deze mensen liegen, We worden bedrogen waar we bij staan.