Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert

Na de winst, de rellen. Hoe kan dat? “Het zijn dezelfde gasten die altijd rellen: of het nu op coronabetoging is of tijdens ontmoeting met influencer aan de Beurs”

Na de overwinning van Marokko tegen België zijn in het centrum van Brussel zware rellen uitgebroken. Tientallen jongeren richtten er vernielingen aan en stichtten brand. “Het zijn altijd dezelfde die rellen.”

241 reacties

  • robert van puyenbroeck

    1 jaar geleden
    Ik heb maar één held gezien en dat was de Nederlandse Marokkaan Morrad Baddaou die het lef had om de Marokkaanse gemeenschap te verwijten dat ze hun jongeren moesten onder controle houden. Een overwinning wordt gevierd maar niet met rellen en plunderingen, maar met feesten. Een grote overwinning voor het racisme en VB waren zijn slotwoorden.
  • Francis Donkers

    1 jaar geleden
    Altijd de zelfde gasten, ze weten wie ze zijn. Waarom lopen die nog los dan, minderjarig of niet. Zeer streng bestraffen, ook de ouders
  • arnout verhoeve

    1 jaar geleden
    Ze maken hun eigen beeld dat bij de bevolking over hen heerst. Vlaams belang zal er zijn voordeel uithalen.
  • Linda D'Haese

    1 jaar geleden
    Het word de hoogste tijd dat de politici eens hard gaan optreden tegen die buitenlandse criminelen oppakken dubbele nationaliteit afnemen en onmiddellijk het land uitzetten en ook hun ouders wand zij zijn mede verantwoordelijk
  • jos segers

    1 jaar geleden
    Dit zegt genoeg over de straffen of boetes die er werden opgelegd bij vorige rellen. Die gasten lachen ons gewoon uit en gaan hun gang om alles strafeloos te vernielen.