©  vdt

Lichaam van man gevonden op parking aan voetbalveld: “Politie vermoedt verdacht overlijden”

Op de openbare parking tussen de Tiensesteenweg en de voetbalterreinen in Tielt-Winge, die hoofdzakelijk gebruikt worden door voetbalclub TW3000, is het lichaam van een 55-jarige man gevonden. Het is nog niet duidelijk of het om een verdacht overlijden gaat.

Vanessa Dekeyzer

Iets na 11 uur werd het lichaam van de man gevonden, niet ver van de frituur. “De politie vermoedt dat het om een verdacht overlijden gaat”, zegt burgemeester Rudi Beeken (Open Vld). “Er is momenteel een perimeter ingesteld en een deskundige is ter plaatse voor verder onderzoek. Door die perimeter is de doorgang voor het verkeer op de Tiensesteenweg verstoord en dat zal toch nog een tijdje duren.”

“De ouders, die straks hun kinderen in de naburige school komen afhalen, doen dat best via de noordzijde en niet vanuit de richting van Tienen. We wachten nu ook op meer informatie.”

Mogelijk zou het om een ongelukkige val kunnen gaan. Het slachtoffer, Mark D. (55), is afkomstig van Halle maar woonde inmiddels al enkele jaren in Tielt-Winge.

©  vdt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER