/
Volledig scherm
© /

STREAMINGTIP. ‘The Dark Heart’: liefdesperikelen in Zweden

TVHet gelijknamige boek van de Zweedse misdaadreporter Joakim Palmkvist deed wereldwijd monden openvallen, en ook als psychologische thrillerreeks zorgt ‘The Dark Heart’ - oftewel: ‘Mörkt Hjärta’ - voor heel wat beklijvende momenten. VRT MAX biedt deze Scandinavische serie nu integraal aan.

  1. Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”
    Muziek

    Mustii vertrekt richting Malmö na ‘slechtste optreden ooit’: “Ik ga de bookmakers het tegendeel bewijzen”

    “Ik ben blij dat ik eindelijk kan vertrekken.” Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) is officieel vertrokken richting Songfestival. Onze afgevaardigde stapte maandagvoormiddag op het vliegtuig naar Zweden, maar niet voor hij de roddels over z’n vocale capaciteiten - die na enkele recente optredens opdoken - kordaat van tafel veegde. “De show in Londen was de allerslechtste uit mijn carrière”, klinkt het. “Maar daar was een goede reden voor.”
  2. Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten
    PREMIUM
    tv

    Zo ontmasker je de mol: dit zijn de 10 geboden waar je volgens de makers en ex-deelnemers op moet letten

    Een goede mol mag niet te zwak zijn en zeker geen zuipschuit. Of op pantoffels naar de eliminatie afzakken. De checklist waaraan de ideale saboteur in ‘De mol’ moet voldoen, is lang, maar geheim. De afgelopen jaren gaven ex-deelnemers, winnaars, mollen en zelfs presentator Gilles De Coster nochtans af en toe wel wat van die interne keuken prijs. Dit zijn hun interessantste uitspraken, gebundeld als handige leidraad om uw topverdachte makkelijker te kunnen ontmaskeren. Beste vrienden, welkom bij de 10 geboden van ‘De mol’.