Al tijdens België-Canada zat het duidelijk scheef in de spelersgroep, bewijst deze discussie tussen Alderweireld en De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Al tijdens België-Canada zat het duidelijk scheef in de spelersgroep, bewijst deze discussie tussen Alderweireld en De Bruyne. © AP

Hoe krijgen Rode Duivels alle neuzen weer snel in winnende richting? “Laat ze elkaar nu eens grondig hun gedacht zeggen - zónder Martínez in de buurt”

Zelfs nu, na de ontluisterende nederlaag tegen Marokko, blijft bondscoach Martínez volhouden dat alles weer goed komt met de Rode Duivels. Al lijkt de waarheid helemaal anders. De verdediging noemt de aanval “te slap”, het middenveld vindt de verdediging dan weer “te traag” en volgens sterspeler Kevin De Bruyne is de ploeg tout court “te oud” om nog wereldkampioen te worden. Hoe krijg je zo'n toxische sfeer toch nog gekeerd richting Kroatië? We vroegen het aan drie experten in groepsdynamiek.

36 reacties

  • Raoul Rouma

    1 jaar geleden
    Met de nodige centen en premies misschien, degene die denken dat ze voor ons land voetballen vergeet het. En volgens mij heeft onze coach in de gaten dat hij moet gaan, dus legt hij het initiatief bij de voetbalbond(centjes). Alles in deze "gewezen sport" draait om geld.
  • Richard Tolenaars

    1 jaar geleden
    Het grote probleem is, de staf van 41 man (jawel41) is te klein.
  • Tony Raman

    1 jaar geleden
    De neuzen zullen Donderdag wel in dezelfde richting zijn, richting Belgium.
  • Herman Van Arendonk

    1 jaar geleden
    Het is nu te laat om echt iets te verbeteren aan dit elftal. Martinez kan nog een keer de opstelling maken. Na het WK Martinez ontslaan, en de bezem door de selectie.
  • maxim vanderveken

    1 jaar geleden
    Het wordt is tijd dat de echte leider in het team zijn aanvoerdersband opeist bij de trainer ipv kado geven aan Hazard met de hoop dat hij nog gaat flitsen.