Topman Fernand Huts van Katoen Natie.
Volledig scherm
Topman Fernand Huts van Katoen Natie. © Photo News

Katoen Natie wil koopkrachtpremie van 750 euro betalen aan 7.000 werknemers

GeldHet Antwerpse logistiekbedrijf Katoen Natie heeft al beslist dat het de premie van 750 euro uit het federale loonakkoord wil betalen aan zijn personeel. Het gaat om zowat 7.000 werknemers.

35 reacties

  • Kevin Brugmans

    11 maanden geleden
    And as of today heeft niemand van KTN dit ontvangen
  • Freddy Van Haecke

    1 jaar geleden
    Wat katoen natie doet is zeer goed overwogen en goedkoper op lange termijn terwijl de arbeiders in minder florerende bedrijven werken geen opslag hebben. Dit is het zoveelste korte termijn denken van onze politieke verkozenen. Huts is een grote strateeg en weet wat hem en zijn bedrijven het beste uitkomt! Tot slot : "voor iedere werknemer evenveel" is er niet. Solidariteit voor allen? Daarenboven vergeten velen dat dit een invloed heeft op pensioen, vakantiegeld, ziekte, enz....Dit is besparend
  • Brigitte Willems

    1 jaar geleden
    Met veel respect voor Fernand Huts. Als zijn firma woekerwinsten gedraaid heeft is het normaal dat je medewerkers in een sector die lage lonen uitkeert met plezier de extra premie geeft als de lonen niet verder stijgen.
  • Jacky Leman

    1 jaar geleden
    Typisch Vivaldi oplossing. 1 op de 10 krijg het en de rest kan de pot op. En die 10% zal er nog eens 50% op worden belast op het einde van de rit. En voor de rest miljoenen euro's cadeaus naar het buitenland. Eigen Belgen trekt u plan. LOL.
  • Johan boudewijns

    1 jaar geleden
    10% van de werknemers krijgen het en 90% draaien er voor op via allerlei belastingen.