.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

Het kaartenhuisje is niet meer, ziet onze chef voetbal: “Élk compartiment is niet langer wat het ooit geweest is”

Maar liefst zes keer verloren de Rode Duivels sinds oktober 2021. Dat maakt evenveel nederlagen als overwinningen. “Die cijfers liegen er niet om”, vindt onze chef voetbal Niels Poissonnier. Lees hieronder zijn analyse.

11 reacties

  • Jos De Smet

    1 jaar geleden
    Om het met de woorden van de zelfverklaarde grootmeester zelf te zeggen: we moeten hieruit leren en het de lessen meenemen. Geleerd hebben we dat de houdbaarheidsdata van volgende namen definitief overschreden zijn: Martinez, Witsel, E. Hazard en Vertonghen. Dat meenemen betekent nu meteen al het jeugdige talent inpassen in een nieuwe ploeg. Talent zat trouwens, elke echte coach had die les al lang geleerd. En toegepast, zelfs tegen zijn persoonlijke sympathieën in. Tijd dat de bond optreedt.
  • Gunther Persoon

    1 jaar geleden
    Geen enkele speler durfde kritiek uiten op de ploeg of Martinez….om WK selectie te ontlopen… Maar iedereen beseft nu dat het rijk van Martinez ten einde loopt en durven daarom hun mening te uiten … Hopelijk het einde van Martinez inzicht …. heeft de gouden generatie goed verprutst….!!!!!!
  • Joke Kay

    1 jaar geleden
    Wij kunnen het wel nog maar we moeten 1) in onszelf geloven en 2) alles maar ook alles uit de kast halen.
  • Patrick Michiels

    1 jaar geleden
    Zeer juist: ze hebben geen cojones! Kijk ook ‘s hoe die Argentijnen zich herpakten! Dat zijn ook mannen met cojones hoor, dit i.t.t. onze gouden (?) generatie!
  • eric meers

    1 jaar geleden
    Ach ze hebben allemaal miljoenen voor het geld hoeven ze hun best niet te doen , is precies alsof de meeste spelers (vooral de oudere) dit niet als een tornooi zien maar als een familie uitstap Tijdens de wedstrijd totaal geen inzet of interesse , allemaal met hangende kopjes spelen alsof ze denken " als het hier maar snel voorbij is dan kan ik moet vrouw en kinderen gaan chillen in het hotel of shoppen in stad "