Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Vier jonge vrouwen sterven bij poging om selfie te maken bij waterval

Vijf jonge vrouwen zijn in India van een klif gevallen bij een poging om een spectaculaire selfie te maken aan een waterval. Vier van de vijf vrouwen overleefden het niet en verdronken nadat ze in het water terechtkwamen. Een vijfde slachtoffer vecht in het ziekenhuis voor haar leven.

3 reacties

  • Tommy Vandenbroeck

    1 jaar geleden
    The perfect selfie, kan zware gevolgen hebben. De technologie en de hedendaagse mentaliteit, maken dit tot een trieste realiteit.
  • Christophe Du Tré

    1 jaar geleden
    Dat is toch iets om over na te denken, dat we perse die selfie willen hebben voor instagram of Fb. Dat mensen gewoon tot het uiterste gaan voor dit perfecte shoot. Rip, innige deelneming voor de families.
  • Sharon Vandewaetere

    1 jaar geleden
    Ongelooflijk hoeveel mensen hun leven verliezen enkel en alleen voor een foto! Sommige dingen zijn het toch niet waard.
  1. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.
  2. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.