AP
Volledig scherm
© AP

Veldbestormer die tijdens Portugal-Uruguay met regenboogvlag over veld liep, is weer vrijgelaten

De man die maandag tijdens de WK-wedstrijd Portugal-Uruguay het veld bestormde, is weer vrijgelaten. Hij wordt niet vervolgd en mag in Qatar blijven, volgens verscheidene bronnen. De 35-jarige Italiaan ging er vol voor tijdens zijn sprint op het voetbalveld: hij had én een regenboogvlag vast én hij droeg een T-shirt met de boodschappen “Save Ukraine” en “Respect for Iranian women”.

26 reacties

  • Sara Peeters

    1 jaar geleden
    Zoveel protest maar niemand word gehoord uiteindelijk. Blijft de oorlog in Oekraïne doorgaan, homofobie blijft bestaan. Irakese vrouwen worden elke dag opgepakt. Afghaanse vrouwen en kinderen zien af en er heerst armoede en extreme honger. Palestijnen leven onder bezetting van de Israëliërs niemand mag er in of uit. Oeigoeren worden in kampen gezet of vermoord door de Chinezen enz… wie doet er iets aan niemand!! En zoveel haat, afgunst en jaloezie tussen mensen. Wat een degoutante wereld.
  • Jef Vangheluwe

    1 jaar geleden
    Denk dat al die acties gewoon de keel uithangen van de meeste voetbal supporters... trouwens haalt toch niets uit.
  • Eric Servaes

    1 jaar geleden
    Die man verdient meer respect dan die Infantilo en zijn bende …
  • Gerry Cle

    1 jaar geleden
    Respect voor de boodschap maar niet voor zijn acties. Wil je respect voor de Iraanse vrouwen afdwingen moet je de voetballiefhebbers niet overtuigen maar de Iranese regering. De voetballiefhebbers zullen ook Oekraïne niet redden, dat kan alleen door Rusland te overtuigen om de oorlog te stoppen.
  • Koen Wauters

    1 jaar geleden
    respect voor die man