PN/RV
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/RV

“Duidelijk dat er twijfel en spanning in groep zit”: experte analyseert lichaamstaal Duivels van voorbije dagen

Ja, bekende bondscoach Roberto Martínez aan de openbare omroep RTBF, er zijn spanningen binnen de Rode Duivels. Hij bevestigde zo wat eerder al bleek uit interviews met spelers zoals Jan Vertonghen of Kevin De Bruyne. Uit hun lichaamstaal valt duidelijk af te lezen dat er stress en twijfels in de groep zijn geslopen, meent experte Dana Ketels. “Hij wrijft aan zijn kin, neus en nek, alsof hij zich met een ongemakkelijke waarheid geconfronteerd ziet.”

9 reacties

  • johnny palmaers

    1 jaar geleden
    Alles begint en eindigt bij een selectie. Als het lichaam van de geselecteerden niet meer ten volle mee kan dan blijven topprestaties uit en wenkt de uitschakeling. De wetten van de sport zijn onverbiddelijk. Natuurlijk is er op dat moment twijfel en vervolgens stress want de uitschakeling nadert. Ik vermoed dat donderdag na de mogelijke uitschakeling de ene na de andere speler aangeeft dat het genoeg is geweest. Dit was voor hen het WK teveel. Toch bedankt Duivels voor de mooie voetbaljaren!
  • Randy Vertessen

    1 jaar geleden
    Experten wat weten die daar nu van hoe en wat voetballers doen op een wk. Laat ze gewoon spelen
  • Els Martin

    1 jaar geleden
    Vertonghen mag te oud zijn maar is wel een sleutel op de deur en de enige die bijna een goal maakte tegen Marokko...kzie niet in wat anderlecht hier mee te maken heeft Rik. Alderweireld is er ook en die speelt daar niet.
  • Ayse Ozyasar

    1 jaar geleden
    Niks experten niks lichaamstaal gewoon beste opstellen en niet spelers die naftbak halfvol tanken en aub geen Lukaku
  • Michel Beys

    1 jaar geleden
    Vertonghen moet zich niet schamen, één van de betere spelers. Krijgt gewoon veel kritiek omdat hij bij Anderlecht speelt. Iets wat ook Debast nu ook meemaakt. Het steekt bij vele mensen dat hun club niet of nooit zal hetzelfde zal bereiken als RSCA.