Het topmodel van Apple laat op zich wachten.
Volledig scherm
Het topmodel van Apple laat op zich wachten. © Getty Images

Nieuwe iPhone voor Sinterklaas of Kerstmis? Dan ben je waarschijnlijk al te laat

Een nieuwe iPhone 14 Pro, een van de populairste toestellen van Apple, als cadeau onder de kerstboom wordt lastig dit jaar. De wachttijden lopen langer op dan ooit door de onrust in de Chinese fabriek waar de toestellen worden gemaakt. In België, met een wachttijd van vier weken, ben je waarschijnlijk net te laat om het product als kerstcadeau te geven.

4 reacties

  • Eric Servaes

    1 jaar geleden
    Ik krijg het op mij heupen van dat zelfbeklag, zelfmedelijden en veralgemeningen van velen hier op het forum. ‘ normale mensen kunnen dat niet betalen’,’mensen kunnen hun facturen niet betalen’. Aub zeg, een meerderheid van Vlamingen zijn geen armoedzaaiers en hebben financieel hun schaapjes op het droge. Ik ontken niet dat er echt armen zijn maar veralgemeen dat niet. De laatste dagen was het koppen lopen in de winkelstraten en pakjesdiensten kunnen amper of niet volgen.
  • Bart Timperman

    1 jaar geleden
    Mensen kunnen hun facturen niet meer betalen maar een iPhone 14 Pro van 1500€ is blijkbaar geen probleem?
  • nicole desseyn

    1 jaar geleden
    Ge moet goed zot zijn m zo,n dure dingen onder de kerstboom te leggen ik betaal liever m’n rekeningen en in een warm huis wonen
  • Jo Bosman

    1 jaar geleden
    Wie kan zich zulke luxe nog permitteren als cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis ?. In elk geval geen enkele normale werkmens . Met alle hoge rekeniningen van energie enz , rekeningen die steeds komen op het laatste van het jaar blijft ervoor velen niks anders over dan droog brood .