Botoxdokter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmisvorming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”

ShowbitsDe Vlaamse showbizz krijgt er dankzij het zesde seizoen van ‘The Sky is the Limit’ enkele nieuwe gezichten bij. Eén van de opvallendste figuren is esthetisch arts Joshua Van der Aa (31). De Antwerpenaar studeerde Geneeskunde en leidt al enkele jaren een droomleven in Londen. Hij geeft dat hij last heeft van beroepsmisvorming en dagelijks mensen bekijkt welke ingrepen ze zouden kunnen doen. Zouden kunnen, maar niet noodzakelijk. “Schoonheid zit vaak ook in de imperfectie”, vertelt hij aan Senne in een nieuwe Showbits.

6 reacties

  • Daan Pieters

    1 jaar geleden
    Die man voert gewoon zijn werk uit en de prijzen die mensen betalen zijn courant in London. Respect voor het levensverhaal, hij was in het waterval systeem terecht gekomen in het middelbaar en werd toch maar plastisch chirurg met mooie punten (werd gezegd in de serie). Straffe gast en goeie, verantwoordelijke arts
  • nicole desseyn

    1 jaar geleden
    Ik vraag me af hoe die gezichten er binnen 20,25 jaar gaan uitzien na al die spuiten met gif
  • Hannelore Kerremans

    1 jaar geleden
    Ik heb hem niets fout horen zeggen, als je geen fan bent van de behandelingen die hij doet, dan is dat uw eigen probleem denk ik dan.
  • Jan hertogs

    1 jaar geleden
    Die gasten laten zich serieus inpakken, een CO2 laser met micro puls energy kost 2 keer niks en daar staat hij te vertellen dat het een halve Ferrari kost! Uit fabriek kost dat € 500, dan wat optiek, software en een mooie verpakking... Max. € 3000,- goed geschift een halve Ferrari!
  • Fons Heylen

    1 jaar geleden
    Is hij afgestudeerd als arts !? Of heeft hij enkele jaren geneeskunde gedaan !? Groot verschil tussen arts en kwakzalver…, tegenwoordig noemen de schoonheidsspecialistes zichzelf ook al zo , hoewel het een “beroeps” opleiding is en hélemaal geen universiteit. Niet dat dit minderwaardig is maar stop met een leugen te leven.