Perez, die al tien jaar in Herenthout woont, is zelf een van de initiatiefnemers van het optreden. © rr

Beide kerstconcerten Belle Perez in mum van tijd uitverkocht, opbrengst gaat naar kinderen in armoede

Herenthout -

Het leek Tomorrowland wel: de tickets voor het kerstconcert van zangeres Belle Perez in de Sint-Pieter en Pauwelkerk van Herenthout waren op enkele minuten de deur uit. En dus geeft de zangeres een tweede concert in haar thuisgemeente. Ook dat is intussen uitverkocht. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

Beide optredens gaan door op vrijdag 2 december. De eerste show is om 18.30u en daarna herhaalt Belle het hele optreden nog eens om 20.30u. Perez, die al tien jaar in Herenthout woont, is een van de initiatiefnemers van het optreden waarvan de volledige opbrengst gaat naar kinderen die opgroeien in armoede.

De zangeres krijgt geregeld aanvragen om iets te doen voor het goede doel, maar door tijdgebrek lukt dat niet altijd. Kinderarmoede is een thema dat ze zich enorm aantrekt en daarom nam ze zelf contact op met enkele lokale organisaties om een initiatief op poten te zetten. “Kansarmoede is geen ver-van-mijn-bedshow, maar ook iets wat leeft en wat je terugvindt in Herenthout. Daarom organiseren we een magisch kerstconcert in onze kerk ten voordele van kansarme gezinnen en ter bestrijding van kinderarmoede in onze gemeente.”

Kerstmarkt

Aangezien het een kerstconcert is, zal Perez uiteraard een aangepast repertoire brengen, met eigen liedjes en bekende songs die de sfeer van Kerstmis oproepen. Tegelijkertijd zal er in het parkje achter de kerk een kerstmarkt plaatsvinden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER