Stijn Baert
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Baert © Sofie Silbermann

Stijn Baert werd gepest door dezelfde turnleraar als Bruno Vanden Broecke: “De manier waarop hij ook mijn zus zocht, vergeef ik hem nooit”

BVStijn Baert (39) weet als geen ander welke gevolgen tiranniek gedrag kan hebben op het mentaal welzijn van wie het ondergaat. De prof arbeidseconomie werd namelijk gepest door de leraar die ook Bruno Vanden Broecke het leven zuur maakte. Voor machtswellustelingen als Matthijs van Nieuwkerk heeft hij geen begrip. “Je hoeft echt niet te schofferen om goed werk te leveren”, vertelde hij aan ‘Dag Allemaal’.

4 reacties

  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Na zo een lange tijd moet je dit los laten, ik werd dagelijks in elkaar geslagen door mijn vader en dit meestal zonder reden of voor de lol. Hij is gelukkig nu overleden, dat was de mooiste dag van mijn leven.
  • Jellis Van Herzele

    1 jaar geleden
    Erg eigenlijk. Ik herinner me als kind eind jaren 60 dat een lerares in het zesde leerjaar toen, gewoon kinderen haatte die niet goed leerden. Die kinderen werden totaal niet geholpen. Nee ze hielden zich liever bezig met de slimme. Daar hadden ze minder werk mee. En altijd dezelfd ekinderen viseren. Spijtig maar er is precies nog weinig veranderd in 55 jaar. Weymeersch Hildegarde.
  • Gerd Van Hoof

    1 jaar geleden
    Met vriendelijkheid kom je veel verder bij je werknemers dan met beledigen en roepen. Maar dat begrijpen er weinig. Geld/beroemdheid is macht.
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Dat gebeurt helaas nu nog . Ouders kunnen meestal nergens terecht . Directie hoort enkel wat ze willen horen . Veel kinderen durven het soms thuis niet eens te zeggen .