Hoe hou je je panden lang in topconditie? Sterrenchef Thijs Vervloet deelt 9 praktische tips: "Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze opnieuw in de kast zet."
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe hou je je panden lang in topconditie? Sterrenchef Thijs Vervloet deelt 9 praktische tips: "Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze opnieuw in de kast zet." © Shutterstock / Eva Verbeeck

“Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze wegzet”: topchef deelt 9 tips om jouw pannen zolang mogelijk mee te laten gaan

Bij de ene staan ze netjes gestapeld in de kast, bij de ander is het een chaotisch allegaartje waarvan de bijpassende deksels al lang verdwenen zijn. Maar weet jij welke potten en pannen echt onmisbaar zijn, waarvoor je best een kleef- en antikleefpan gebruikt en hoe je ze het best onderhoudt? Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette - De Vijvers (**) deelt 9 praktische tips om je pannen langer in leven te houden. “Je steelpannen hang je best omhoog.”