Christopher Hohn.
Volledig scherm
Christopher Hohn. © Forbes

Britse manager betaalt zich 1,5 miljoen pond per dag uit

De Britse hefboomfondsmanager Christopher Hohn heeft zichzelf dit jaar een loon van 574 miljoen pond uitbetaald. Dat schrijft The Guardian. Het zou gaan om de hoogste uitkering ooit uitbetaald aan een individueel persoon in Groot-Brittannië.

14 reacties

  • Johnny L Verhoeven

    1 jaar geleden
    Ik wou dat ik het ook kon.
  • Ives Ameel

    1 jaar geleden
    Alles wordt duurder dus neemt hij zijn voorzorgen.
  • Vital Verstraten

    1 jaar geleden
    Prachtig dat hij aan filantropie doet, hoe meer hoe beter. Ik stel mij alleen de vraag of hij ook zijn belastingen betaalt zoals de rest van de werkende bevolking, of heeft hij ook weer constructies opgezet in het buitenland om geen belastingen te betalen. Indien dat zo is, wel dat hij dan ook maar in het buitenland gaat wonen. Asociale mensen die hun deel niet willen bijdragen aan de maatschappij waar ze leven kunnen we missen, en kunnen beter oprotten.
  • Bart Lauwers

    1 jaar geleden
    Verwerpelijk dat net zulke mensen hun rijkdom vergaren met het opdrijven van de prijzen door speculaties en opkopen van diverse zaken om zo een kleine kring gegadigden rijken nog te verrijken. Net zulke mensen én groeperingen helpen de wereld om zeep : aankoopgroeperingen,multinationals, speculanten denken maar één ding : meer geld en daar is niets filantropisch aan , want als je zoveel geld hebt dan zijn zovele miljoenen slechts een aalmoes al doen ze alsof het een rib uit hun lijf kost.
  • Miguel Leboucq

    1 jaar geleden
    Tja, het is door de speculatie van zulke gasten dat de prijzen door het dak schieten. Die profiteren van de miserie van anderen.