Premiere - Dealer

Saartje Vandendriessche
Volledig scherm
Premiere - Dealer Saartje Vandendriessche © Kristof Ghyselinck

Saartje Vandendriessche (47) ontslagen door VRT: “Deze stopzetting is geen verrassing”

BVSaartje Vandendriessche (47) is ontslagen door de VRT, zo bevestigt ze via de sociale media. Vandendriessche was jarenlang omroepster bij Eén en maakte meer dan 17 jaar lang verschillende programma’s voor de openbare omroep, waaronder het recente ‘Saar in het bos’.

108 reacties

  • Davy Coolen

    1 jaar geleden
    Precies grote kuis bij de VRT. Als ze willen besparen dat ze Fc De Kampioenen eens herhalen de mensen wachten er op.
  • Karel Van Beeck

    1 jaar geleden
    Als men dan toch mensen ontslaat dan zou men procentsgewijze ook mensen moeten ontslaan bij de Raad van Bestuur. Die zitten daar ook maar.
  • Francois Sals

    1 jaar geleden
    er zijn een pak grootverdieners bij de VTR en dan ook echt grootverdieners zoals de CEO,het kader personeel ...Niels de Stadsbader,Jeroen Meeus,Ben Crabbé,Filip Geubels ,Eric van Loo etc ...dus logisch ...het geld is op.
  • Marie-Louise Albertine mathys

    1 jaar geleden
    Dat is op veel werken zo, eenmaal de 45 jaar gepasseerd ben je nog een nummer. In het leven heb je goede jaren en minder goede jaren, maar het leven gaat verder. Grijp je kansen.
  • Bruno Geldhof

    1 jaar geleden
    Het lijkt erop dat ze vooral mensen laten vertrekken die meer op hun eentje werken bij de VRT, ipv mensen die veel programma's 'met de groep' maken. Ik vond haar programma's goed, dus ik hoop dat er nog volgen.