Mertens en De Bruyne.
Volledig scherm
Mertens en De Bruyne. © Belga

Stoppen of doorgaan, da’s de vraag: deze Rode Duivels wuiven mogelijk de nationale ploeg uit

Een nieuw WK halen wordt moeilijk. Maar stoppen ze per direct of doen ze nog even door als Rode Duivel? Was het WK in Qatar hun eindstation op het allerhoogste niveau? Een overzicht van zij die de nationale ploeg mogelijk uitwuiven de komende dagen/weken/maanden.

44 reacties

  • Frank Waeghe

    1 jaar geleden
    Al eens het verschil gezien tussen Modric, Perisic en de lijst hierboven. Men heeft daar woorden voor, metier, beleving,doorzettingsvermogen...
  • Jan Janssens

    1 jaar geleden
    Opnemen in het contract vd volgende bondscoach: verboden om Vertonghen, Alderweireld, Carrasco, Witsel, Mertens, Hazard, Batshuayi, Meunier nog te selecteren. Enkel nog Courtois, De Bruyne en (met tegenzin) Lukaku vd oude garde.
  • ignace lambert

    1 jaar geleden
    dacht dat de trainer beslist wie kan meedoen. Voortaan alleen spelers die in Belgie spelen er zijn er genoeg die veel kwaliteiten hebben.
  • Herman Van Arendonk

    1 jaar geleden
    De volgende bondscoach gaat Mertens echt niet meer opstellen. Als zo'n speler de eer niet aan zichzelf wil houden dan moet hij dat zelf weten. het gebeurt in elk land. Spelers die een glansrijke carriere hebben gehad zien hun eigen verval niet.
  • Hubert De Clercq

    1 jaar geleden
    Snoeien om te groeien. Bepaalde planten moet je na jaren onachtzaamheid een diepe snoei geven. Oud verdord hout weg! De nieuwe tuinder weet wat hem in Tubize te wachten staat, wil de plant nog vruchten geven.