Opmerkelijke beelden: ouderen houden met mensenketting jonge heethoofden tegen in Brussel en Antwerpen nadat Marokko wel doorstoot op WK

In Brussel en Antwerpen zijn duizenden Marokkaanse voetbalfans samengekomen om te vieren dat Marokko zich heeft geplaatst voor de volgende ronde van het WK voetbal in Qatar. Opmerkelijk: zowel in Brussel als Antwerpen hielden ouderen de jonge heethoofden tegen die de confrontatie met de politie opzoeken. Op de bovenstaande beelden is te zien hoe oudere mannen in Brussel een mensenketting vormen tussen de jonge heethoofden en de politie. Toch waren er zowel in Brussel als in Antwerpen arrestaties.

96 reacties

  • emiel wouters

    1 jaar geleden
    Wat politie niet kan kunnen ouderen dus wel. Zouden wij de ouderen dan eens niet altijd inzetten. Luister eens naar een goede raad van een ouder en wijzer persoon. Dan zal het ook beter gaan.
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    Gaan zulke acties hoe lovenswaardig ook de grond van het probleem oplossen? Of weer uitdoven en gaat de geschiedenis zich blijven herhalen? Eerlijk? Ik denk herhalen zolang de oorzaak niet grondig wordt aangepakt.
  • Luc Brouckaert

    1 jaar geleden
    Goed zo. Ze lijken te beseffen dat ze een brug tever zijn gegaan. Houden zo.
  • Jp V.d.Berghe

    1 jaar geleden
    Zo verdien en krijg je respect :)
  • Wesley Kenis

    1 jaar geleden
    Verstand komt met de jaren zogezegd...als het voor die ouderen 30 jaar duurt, dan is er nog hoop..ik ben vooral benieuwd of dzt het nu een eenmalige aktie was door het voetbal of dat de gemmensachp nu EINDELIJK doorheeft dat ze een deel van het probleem zijn en dus ook een groot deel van de oplossing.