Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

ShowbitsVTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.

4 reacties

  • Ronald Van Roy

    1 jaar geleden
    "Experten " ? Hoe slim moet je zijn om te beseffen dat een relatie tussen personen die meer dan een uur rijden van elkaar wonen en vast werk hebben waarschijnlijk niet gaat lukken ?
  • Serge Couwels

    1 jaar geleden
    stop toch met die programma's. das goe voor 1 of 2 seizoenen. daarna spelen ze gewoon elk jaar de 2 eerste na.,das zoals in den tijd big brother het 3de jaar was een kopie van de 1ste twee.
  • Piet Bol

    1 jaar geleden
    Natuurlijk doen de goede kandidaten niet mee. Een excuus om de experten hun onkunde te maskeren. Ik vind dat men van elke expert eens moet laten weten hoeveel afgebroken relaties zij zelf al hebben gehad. Dat ligt waarschijnlijk altijd aan de tegenpartij. Een "expert" is "perfect".
  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Goede kandidaten doen aan zo een programma niet mee. Ik vind een huwelijk veel te waardevol om zo op tv te grabbel te gooien.