Tess Elst vanaf vandaag nieuw sportanker in VRT NWS Journaal

Tess Elst is vanaf vandaag het nieuwe sportanker in het VRT NWS Journaal op Eén. Afgelopen zomer was ze voor Sporza al de host van het WK 3x3-basketbal in Antwerpen.

Tess Elst werkt sinds 2012 voor Sporza, eerst achter de schermen, vooral op de digitale redactie. Later werd ze als schermgezicht ingezet voor duiding via Facebook live. Afgelopen zomer was ze voor Sporza op televisie ook de host van het WK 3x3-basketbal in Antwerpen. 

BEKIJK - Zo beleefde Tess Elst haar debuut als nieuw sportanker:

Videospeler inladen...

Vanaf vandaag is ze ook te zien als sportanker in het VRT NWS Journaal. "De sportactualiteit in het VRT NWS Journaal presenteren was tot een jaar geleden nog nooit bij me opgekomen. Maar toen mij de vraag gesteld werd, was ik natuurlijk wel enorm vereerd. Sportjournalist was en is voor mij een droomjob en ik hoop er als sportanker nog een extra dimensie aan te geven. Ik moet nog wat wennen aan het idee dat ik nu vaak bij mensen in de huiskamer te zien zal zijn, maar hopelijk ontvangen ze mij met open armen."

Sportjournalist was en is voor mij een droomjob en ik hoop er als sportanker nog een extra dimensie aan te geven

Tess Elst, sportanker

Elst versterkt het team van sportankers dat bestaat uit Catherine Van Eylen, Aster Nzeyimana, Eddy Demarez, Maarten Vangramberen en Ruben Van Gucht. Ze zal ook achter de schermen blijven werken als journalist en reporter voor de verschillende kanalen van Sporza.

Meest gelezen