Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.

15 reacties

  • Severine Degreef

    1 jaar geleden
    TooGoodToGo is geweldig in een stedelijke omgeving. Hier op mijn landelijke locatie heb ik de keuze uit twee bakkers. Maar ik koop mijn brood al in de Lidl, wanneer het -30% staat of 0.20€ kost. Een deel van dat brood wordt in pakjes ingevroren voor op school, waar tegenwoordig veel leerlingen hun brooddoos thuis "vergeten" zijn. Een smeerkaasje en een confituurtje erbij en ze kunnen eten. Normaal gaat er 1€ op de schoolrekening, maar die worden toch niet betaald, dus doen we ook dat niet meer.
  • Robbert Bakker

    1 jaar geleden
    De supermarkten ruiken geld daar is het allemaal om te doen
  • birgit van de velde

    1 jaar geleden
    De app TooGoodToGo installeren. App openen en ik heb zowiezo de juiste producten aan een fijn prijs.
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Willen allemaal LUXE, maar mag niks kosten. De graaiers zijn direct met alles weg, terwijl ze kunnen betalen. Per toeval heb ik soms zoiets vast, betrouw het niet, en leg het terug, tot groot jolijt van de gierigen
  • Marie Rose Van der Haeghen

    1 jaar geleden
    1 uur voor sluitingstijd en vooral in het weekend kan je in de meeste warenhuizen je slag slaan , doe ik al jaren.