‘Blind Gesprongen’ zoekt nieuwe deelnemers, maar hoe gaat het met de kandidaten uit het eerste seizoen?

ShowbitsWie op zoek is naar een nieuwe job en blind wil springen, aarzelt best niet te lang, want dit weekend sluiten de inschrijvingen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Gesprongen’. In het programma gaat Nora Gharib samen met een expertenteam op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging. Maar hoe goed matchten de experts de kandidaten uit seizoen 1 met hun nieuwe job? Nora geeft een overzicht en vertelt meteen ook alles over haar stunt tijdens de opname voor het oproepfilmpje.

0 reacties

  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Zoon Karen Damen woont voltijds bij haar: “Thuis krijg ik onvoorwaardelijke liefde van Sky. De rest vind ik elders”
    PREMIUM
    BV

    Zoon Karen Damen woont voltijds bij haar: “Thuis krijg ik onvoorwaar­de­lij­ke liefde van Sky. De rest vind ik elders”

    “Hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw gelukkig zijn.” De belangrijkste man in het leven van Karen Damen (49) sinds ze gescheiden is, is zonder twijfel haar zoon Sky (14) , die - voorlopig - voltijds bij haar inwoont. In ‘Story’ vertelt Karen nu openlijk over hun hechte band, de impact van haar scheiding op haar gezin en haar liefdesleven. “Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken.”