Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
cargobroek
© Getty

Gigi Hadid draagt de broek non-stop!

Fan van de cargobroek? Deze 5 soorten bovenstuks passen er perfect bij

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Een cargobroek is zowat de beste investering die je dit seizoen kan doen, want die zit niet alleen waanzinnig comfortabel het geeft je look ook meteen een trendy toets. Ja, wat je kledingstijl ook zijn mag. Benieuwd welke vijf soorten bovenstuks je gemakkelijk kan combineren met je favoriete cargobroek? Wij lijsten ze voor jou met veel plezier op!

Een korset

Een korset

Een korset

Van een diner tot een cocktailevent: geen gelegenheid die de cargobroek niet aan kan! Upgrade je comfy broek simpelweg met een korset of een kanten body. Een gouden halssnoer en een paar hoops maken het plaatje helemaal af. PS hou je dezelfde tint aan zoals Tiffany Hsu, dan verleng je je silhouet ook subtiel.

Een grofgebreide trui

Een grofgebreide trui

Een grofgebreide trui

Een goei pulleke en een broek blijft een van onze favoriete outfitcombinaties dit najaar. Gedragen met een basic top eronder, maakt de relaxte stijl van dit ensemble het tot de perfecte weekendoutfit, al kan je bij een brede halslijn net zo goed één schouder ontbloten. Ook leuk: een extra trui die makkelijk over de schouders kan worden geslingerd voor dubbel zoveel gezelligheid.

Een oversized blazer

Een oversized blazer

Een oversized blazer

Groter is beter, luidt het motto echt wel bij deze stylingtip. Zero kans op een slonzig silhouet met een oversized blazer mét statementschouders. Ze geven je look meteen meer structuur én karakter. Stroop je mouwen wat op en combineer verder met een cropped top om je taille in de spotlight te zetten.

Een luxueus polootje

Een luxueus polootje

Een luxueus polootje

Wie cargo zegt, zegt in één adem safari. Wil je je toch aan kaki en beige tinten houden, zorg er dan voor dat je ver weg blijft van linnen en bij voorkeur ook katoen. Wat wel werkt? Luxueuze stoffen zoals wol en imitatieleer die je doorgaans misschien niet bij een cargobroek zou verwachten. Wat bruine tinten in de mix werken trouwens net zo goed.

Een top in mesh

Een top in mesh

Een top in mesh

Ademt dezelfde vibe als cargobroeken en zijn dus de perfecte partners in crime. Shop een exemplaar in een gek printje zodat het een ware blikvanger wordt. Deze statementmakers weten je look niet alleen van een leuk accent te voorzien, maar ze fungeren ook als een soort van tweede huid waardoor laagjes creëren kinderspel wordt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '