Fury verkoopt Chisora een flinke mep.
Volledig scherm
PREMIUM
Fury verkoopt Chisora een flinke mep. © Action Images via Reuters

KIJK. Tyson Fury deelt rake klappen uit aan Chisora en steelt de show ook ná titelkamp. Bekijk hier de spraakmakende beelden

BoksenBokslegende Tyson Fury heeft met succes zijn WBC-wereldtitel bij de zwaargewichten verdedigd. De ‘Gipsy King’ vloerde zijn landgenoot Derek Chisora met een technische knock-out in de tiende ronde. Bekijk hieronder de beelden van het gevecht én de opvallende aanvaring van Fury met Oleksandr Usyk - de zwaargewichtkampioen bij de andere boksbonden WBA, WBO en IBF.

14 reacties

  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Kleine correctie adri zuiderwijk, het wereldrecord verspringen staat op 8m95 van Mike Powell ( 1991 ), ietsje minder dan 50j ;) En ik vond Evander Hollyfield en Mike Tyson veel explosiever en indrukwekkender dan deze Fury hoor
  • Yonie Van landuyt

    1 jaar geleden
    De mensen die boksen volgen weten dat tyson een uniek talent is. Zeggen dat hij niet bij de allerbeste ooit hoort is echt wel een grote leugen. Akkoord dat hij wel nog usyk en aj moet kloppen om het zeker waar te maken.
  • willems michel

    1 jaar geleden
    Mooi uitgezochte tegenstander. Is er echt geen betere ?
  • Avril Pencée

    1 jaar geleden
    De Mike Tyson in zijn gloriejaren had deze Fury zijn licht doen uitgaan binnen 2 maximaal 3 ronden.
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Maradonna was geen sprinter maar door zijn souplesse liep hij wel een half peleton voorbij om daarna te scoren, echte sport evolueert amper tenzij hulmiddelen, verspringrecord staat al 50 jaar..