Bruno Vanden Broecke
Volledig scherm
PREMIUM
Bruno Vanden Broecke © Joel Hoylaerts / Photonews

‘Out Of Office’-presentator Bruno Vanden Broecke kreeg bijna zélf een burn-out: “Mijn vrouw redde mij”

BV‘Out Of Office’ op VTM is zijn allereerste job als presentator, en daarmee treedt Bruno Vanden Broecke (48) ver buiten zijn comfortzone. En toch is hij de geknipte man. Want een burn-out voelen naderen, daar kent Bruno alles van. “’We gaan er echt iets aan moeten doen’, zei mijn vrouw”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’.

4 reacties

  • Jess Degrauwe

    1 jaar geleden
    Chapeau Bruno dat men zoiets ook eens in beeld brengt. En zeg nooit mij zal dit niet gebeuren. Iedereen is breekbaar. Meestal gebeurt dit bij mensen waarbij men het niet verwacht. Als men vraagt: alles goed? Zeggen de meesten: ja, alles oké. Terwijl dit in hun binnenste niet zo is. Durf eerlijk te zijn en dit bespreekbaar te maken ipv alles te verbergen. En zeg niet zomaar tegen iemand: het zal wel overwaaien er zijn ergere dingen want zo simpel is het niet.
  • Ronald Van de Plas

    1 jaar geleden
    Oordeel nooit over iets dat je niet kent of zelf niet hebt meegemaakt!!
  • Wendy Geboers

    1 jaar geleden
    Top Bruno, soms als buitenstaander en gezonde mens onbegrijpelijk. Maar het is iets dat al sluipende op je af komt, zonder erom te vragen. Ook met jaren nog de gevolgen ervan. Mooi gebracht, super doet iedereen hopelijk nadenken, dat we allemaal breekbaar zijn.
  • Louis Wuyts

    1 jaar geleden
    Het Bruno, gefeliciteerd met je programma! Wij hebben het allemaal meegemaakt met iemand dierbaar. Hopelijk gaat het nu beter met deze mensen. Ook de entourage (zorgboerderij op kop)