De politie onderzoekt de plaats waar de meisjes van 13 en 14 jaar werden aangevallen.
Volledig scherm
De politie onderzoekt de plaats waar de meisjes van 13 en 14 jaar werden aangevallen. © HLN

Meisjes dood (14) en zwaargewond (13) na aanval op weg naar school in Duitsland

Twee meisjes van 13 en 14 jaar zijn vanmorgen in de buurt van de Duitse stad Ulm met een mes aangevallen toen ze op weg waren naar school. De dader vluchtte weg in een woning, waar volgens berichten van Duitse media vluchtelingen worden ondergebracht. Het gebouw werd door de politie omsingeld en de dader kon worden opgepakt. Het 14-jarige meisje overleed vanmiddag.

9 reacties

  • Gerry Cle

    1 jaar geleden
    Wat bezielt iemand om twee schoolgaande meisjes aan te vallen? En dan nog iemand die hoopt om opgenomen te worden in de Duitse gemeenschap. Misschien wordt het wel tijd om vluchtelingen vanuit hun eigen land een asielaanvraag te laten indienen.
  • philippe pelgrims

    1 jaar geleden
    Vluchteling, dus niet in orde met zijn papieren maar loopt wel vrij rond. Zijn verleden is niet na getrokken, maw men weet niets van hen maar loopt wel vrij rond tussen onze mensen, onze ouderen, onze kinderen....Hij kan moorden begaan hebben maar loopt vrij rond. Gaan wij als hardwerkende vredelievende toeristen op reis worden we gescreend.... ik kan dat Europees beleid onmogelijk begrijpen, worden die nu echt niet wakker? Het EU migratiebeleid is gewoon pure zelfmoord....
  • Jos Brems

    1 jaar geleden
    Het wordt hoog tijd voor een strenger migratiebeleid in Europa.
  • Gilbert De Meyer

    1 jaar geleden
    zou men nu echt eens niet beter luisteren naar Orban en de grenzen potdicht houden, zo dat wij Europeanen terug rustig kunnen leven, we worden telkens opgeschrikt door mensen die niet eens bij de EU behoren zo ook met oorlogen. Nu weer met terreur, denken de politici niet aan de ouders van die kinderen ? Is het de politici dan echt alleen om geld te doen?
  • Liliane Vervliet

    1 jaar geleden
    Een man die vlucht uit zijn land omdat hij daar in gevaar is ,dat is een vluchteling.Waarom dat deze man dan een moordenaar wordt in het land waar hij bescherming vraagt, dat is iets dat ik totaal niet begrijp.