Er werd ingebroken bij acteur Ludo Hellinx
Volledig scherm
PREMIUM
Er werd ingebroken bij acteur Ludo Hellinx © Kristof Ghyselinck/Jan Ruysbergh

"Die ravage ... Ik was er echt niet goed van": drieste inbraak bij 'Familie'-acteur Ludo Hellinx, amper één dag na verhuis

BV“De verhuisdozen waren opengescheurd en lagen overal verspreid... Dit wens je niemand toe!” Acteur Ludo Hellinx (67) is nog helemaal ontdaan als hij het relaas doet over de inbraak waarvan hij zopas het slachtoffer werd. Hij vertelt aan ‘Dag Allemaal’ wat er precies gebeurde, wat er gestolen werd en waarom hij de werfleider verantwoordelijk houdt. En hoe zit het met zijn terugkeer naar ‘Familie’? “Ze hebben gezegd dat we nog wel eens mogen opdraven. We zullen zien of ze woord houden.”

6 reacties

  • Dirk Billiet

    1 jaar geleden
    Dan hadden wij nog een gentleman inbreker blijkbaar, lange tijd geleden 's nachts alle kasten en lades in het hele huis stonden open maar alles was "netjes en proper" doorzocht, ze hebben ons laten slapen blijkbaar want niet op de slaapkamers geweest. Enkel was mijn auto uit de garage verdwenen en de week daarop terug gevonden aan het station in goede staat. Gelukkig hebben wij er geen trauma aan overgehouden, sliepen de volgende nacht weer als roosjes... maar met veel extra beveiligingen.
  • Peeters Francis

    1 jaar geleden
    En het ergste is vaak dat als ze de dieven betrappen dat ze vaak een voorwaardelijke straf krijgen. 5 jaar cel zou beter zijn.
  • katja goethals

    1 jaar geleden
    Hier idem dito. 2x alarm vergeten op te zetten in de dag, en dat hadden ze gezien! Raam met veiligheidsglas gewoon aan dingelen geslagen. Een ravage ook, niks mee buiten wat cash en 1 juweel.. Ze hebben niks te verliezen dus brute kracht en snel terug buiten. Nu alarm altijd aan en hopelijk werkt het! Plaats een alarm met buiten sirene want zonder dat is je alarm niks waard.
  • Annie Dasque

    1 jaar geleden
    Heel veel sterkte Ludo, heb het ook meegemaakt, zal nooit weten wie het gedaan heeft en de angst blijft erin zitten, was wel goed verzekerd, maar geld vervangt geen emotionele dingen.
  • Tony van de Velde

    1 jaar geleden
    Tvdv, Ludo veel sterkte ik weet wat je meemaakt het zal nog lang blijven hangen telkens je thuis komt zal het oef alles is ok in uw hoofd zijn. Wij hebben 3x zo een inbraak meegemaakt de woede van binnen waar ge nieks mee kunt is het ergste