Dennis Black Magic haalt kwaad uit naar Tanja Dexters
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Black Magic haalt kwaad uit naar Tanja Dexters © Kristof Ghyselinck/Jan Aelberts

Dennis Black Magic furieus na uithaal van Tanja Dexters: “Ze moet haar mond houden, want ik weet nog veel meer”

BVDennis Black Magic (48) en Tanja Dexters (45). Hoewel ze ooit in en via de nachtclub Zillion veel met elkaar omgingen, zijn ze vandaag gezworen vijanden. Nadat Tanja hem onomwonden een “slechte stouterik” noemde, reageert Dennis nu razend in ‘Dag Allemaal’. De voormalige pornokoning doet een serieus boekje open over de Miss, zijn band met Frank Verstraeten, z'n ruzie met Joyce De Troch en zijn voormalige Xanax-verslaving. En wat vindt hij van alle heisa rond Brigitta Callens? “Ik weet wat er tijdens die homejacking is gebeurd, maar ik zal dat nooit vertellen.”

15 reacties

  • Peggy Geerts

    1 jaar geleden
    Als ze allemaal eens een bezem pakken en beginnen te vegen voor eigen deur dan zullen ze al werk genoeg hebben in plaats van het klein kind uit te hangen...en anders is de regel : als ge A zegt moet ge ook maar B durven te zeggen! Precies een stel peuters zeg...
  • Ricky Rivalis

    1 jaar geleden
    DBM zegt altijd dat hij alles weet maar we horen of zien nooit niets. Hij weet zogezegd alles van de homejacking, hij weet alles van Tanja Dexters, hij weet alles van Joyce De Troch, hij weet alles van de Zillion tapes maar zal die nooit tonen. Tja, zo is het gemakkelijk natuurlijk om in de boekskes te komen. Heeft die kerel ooit al eens iets concreet gezegd dat waar was?
  • Karine Kuhn

    1 jaar geleden
    Wat 1 ding betreft heeft hij toch gelijk : hoe ziet die er nu uit? Ik vond haar vroeger een zeer mooie vrouw maar nu ziet ze er uit als een 65 jarige waar wat teveel is aan gewerkt. Ik zou haar niet herkend hebben.
  • Sigrid De Doncker

    1 jaar geleden
    allen ongeloofwaardig
  • Karine Roeland

    1 jaar geleden
    De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Precies politici, die kennen er ook wat van om anderen te beschuldigen.