Adil en Bilall
Volledig scherm
Adil en Bilall © Maureen De Wit

Adil & Bilall over geschrapte ‘Batgirl’: “Op een geschifte manier is dit filmgeschiedenis”

FilmAfgelopen zomer besloot Warner Bros. plotsklaps om de nog onafgewerkte film ‘Batgirl’ te schrappen. Voor regisseurs Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36) een zware klap, vertellen ze nu in het Amerikaanse magazine ‘Deadline’.

6 reacties

  • Emilio Morales

    1 jaar geleden
    David Zaslav, de nieuwe CEO van Warner Bros moest schoon ship maken van dit verlies lattend bedrijf. Wokeness moet eruit want brengt geen geld in het schuifje. Hij wist dat dit een ramp zou worden en heeft beslist geen geld meer in te stoppen en daarom geannuleerd samen met andere projecten. Zeer wijze beslissing. Go Woke Go Broke is geen meme meer , maar echt een feit. Hij wil fans geven wat ze willen, zoals superman en Harry Potter terug tot leven brengen (spoiler) superman in Black Adam :)
  • Kelly Verlinden

    1 jaar geleden
    Niemand zal ooit zeggen dat dit filmgeschiedenis is. Iedereen is deze film dan ook al lang vergeten en maar goed ook. Miscasting, goedkope kostuums en een verhaal dat niets te maken heeft met de oorspronkelijke batgirl.
  • Bart Verwegen

    1 jaar geleden
    Ja, filmgeschiedenis, want een film die nooit iemand gezien heeft verwerft ongetwijfeld een cultstatus in de toekomst.
  • Evelyne Dewulf

    1 jaar geleden
    Buitenlanders mogen niet te veel voor de voetlichten lopen en amerikaanse filmregie niet beïnvloeden. Denk ook aan "Loft" destijds...
  • Wendy Bergen

    1 jaar geleden
    Welke filmgeschiedenis?