Jan Segers - Imke Courtois
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers - Imke Courtois © HLN

COLUMN. De Belgische uitblinker op het WK voetbal voor mannen is Imke Courtois, nochtans onmiskenbaar een vrouw

Onze beste man op het WK voetbal is een vrouw, stelt columnist Jan Segers vast. “Jan Mulder (77) omschrijft zijn correspondentie met Imke Courtois (34) als ‘95 procent platonisch’. Maar tijdens dit WK zit niet Jan naast Imke, wel zijn zoon Youri (53). Kruisen hun blikken elkaar, dan vraag je je onwillekeurig af: hoeveel procent platonisch? Mooie televisie is dat.”

11 reacties

  • daniel claesen

    1 jaar geleden
    Mijn god wat een onzin Op YouTube staan er beelden van haar voetbalcarrière, je lacht je te barsten Ze kon er niets van,net zoals nu op het scherm Alleen is het nu niet om te lachen maar je ergert je te barsten
  • Paul Oosterlinck

    1 jaar geleden
    Dat is zalig geschreven...
  • peter De ridder

    1 jaar geleden
    Aan voetbalkennis zal het Imke niet ontbreken ! Enkel op dat vlak staat ze al 5 tra ppen hoger dan martinez. Het zou zeker een primeur zijn in de wereld de eerste vrouwelijke bondscoach. Maar onze bond heeft het aangedurfd na een verloren EK en WK martinez zijn contract te verlengen. Dus als dit ter sprake zou komen Imke als bondscoach zou ik zeker niet neen zeggen. Of ze nu echt de beste belg was laat ik over aan de muggezifters. BTW sommige mensen zoeken graag iets wat er niet eens is :-)))
  • Patrick Vanquickelberghe

    1 jaar geleden
    Jan Segers je bent een kunstenaar met woorden. Prachtig zoals altijd.
  • Herman De Boeck

    1 jaar geleden
    Ik heb nog nog nooit naar het programma gekeken, maar het artikel van Jan Segers is terug schitterend.