Lachende gezichten bij Frankrijk, maar niet Mbappé. ©  REUTERS

Kylian Mbappé afwezig op training bij Frankrijk, geen sprake van paniek

Kylian Mbappé, de absolute sterkhouder bij de Franse nationale ploeg, was vandaag niet aanwezig bij het begin van de groepstraining. Over vier dagen spelen de Fransen hun kwartfinale tegen Engeland, maar is geen sprake van paniek. Mbappé klaagde bij het begin van het WK over last aan de enkel, maar dat probleem is altijd beheersbaar gebleven. Volgens de Franse sportkrant L’Equipe had de staf van Les Blues ook aangegeven dat Mbappé een normaal recuperatieprogramma zou volgen twee dagen na de match tegen Polen.

Michael Van Damme

Frankrijk hield zijn groepstraining in het Jassim-bin-Hamad-stadion in Doha en de eerste minuten van de collectieve trainingen zijn vaak open voor pers. Daar stelden de journalisten vast dat Kylian Mbappé ontbrak.

Bij het begin van de wereldbeker klaagde Mbappé volgens de Franse sportkrant L’Equipe soms over pijn aan de enkel. Het ging echter over een beheersbaar probleem waarmee hij kon spelen.

Nog volgens L’Equipe had de staf van Les Blues ook aangegeven dat Mbappé twee dagen na de match tegen Polen een klassieke recuperatietraining zou doen.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer