Producent ‘De Zonen van Van As’ zwaar ontgoocheld in VTM: “Geen zesde reeks? Dan maken we een film”

ShowbitsDe film ‘De Zonen van Van As’ loopt vanaf vandaag in de zalen. Maar acteur Jaak Van Assche en producent René Vlaeyen dromen al van een vervolg. Vlaeyen is nog altijd een beetje boos op VTM omdat de zender geen zesde reeks bestelde. “Toen heb ik meteen beslist: we maken er een film van”, vertelt hij aan Jarne op de afterparty tijdens de lancering. Jarne komt er ook te weten dat er zelfs ooit plannen waren voor een film rond ‘De Kotmadam’. Hoe dat afliep, ontdek je in een nieuwe Showbits.

6 reacties

  • Ruben Ghyselen

    1 jaar geleden
    Zaterdag de film gezien in première in Cityscoop te Roeselare. Een deel van de cast was er ( waaronder Jaak Van Assche en Ben Segers ) alsook de producer en de regisseur. De film was top. Proficiat. Een hele geslaagde zet als er dan toch geen zesde reeks mocht komen.
  • wil baken

    1 jaar geleden
    Toppers die gewoon normaal doen 👌👌
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Eenvoudig en vergelijkbaar met de realiteit, een film is natuurlijk niet hetzelfde, te kort en alles in een keer, afleveringen opnemen en na elkaar bekijken is het beste, en nochtans kunnen die afleveringen net als de kampioenen honderden keren heruitgezonden worden toch.
  • Rita Vanlerberghe

    1 jaar geleden
    Is er eens een serie op tv die echt grappig is, wordt die afgeschaft/niet verder gezet. Pffff. Liever prietpraat series waar niemand iets aan heeft ? ??😠😡😠😡
  • Dirk Willems

    1 jaar geleden
    Ik hoop dat de film zeker veel bekeken gaat worden. Ik ben alvast fan voor deze film net zoals de afleveringen op tv. Het was eens iets anders dan al die politieserie's