Marc Degryse over de toekomst van Eden Hazard in clubverband: “Hij moet nu een ploeg vinden waar hij opnieuw belangrijk wordt”

Rode DuivelsMarc Degryse is verrast door het afscheid van Eden Hazard als Rode Duivel. Dat vertelt onze huisanalist bij HLN LIVE, vlak nadat Hazard het nieuws deelde. “Dit is een beetje toegeven dat hij niet meer de beste Hazard wordt.”

25 reacties

  • Herman Thys

    1 jaar geleden
    Het verschil tussen Hazard en De Bruyne is simpel uit te leggen. Hazard op zijn best mocht je de bal geven tussen een pak spelers en hij draaide er zich uit; De Bruyne op zijn best moet je de bal geven als er geen kat in zijn geburen is en dan doet hij er altijd iets mee.
  • Pierre Dony

    1 jaar geleden
    Ander ploeg zoeken en bij de nationaal ploeg blijven! Altijd maar De Bruyne ophemelen, maar waar was hij tijdens het EK?? Waar was hij tegen Frankrijk tijdens het WK in Rusland?? Inderdaad, bij de nationale ploeg heeft De Bruyne minder laten zien dan Hazard. Ookal is De Bruyne nu een veel completere en betere speler geworden dan Hazard, bij City dan maar niet bij de nationale ploeg. Er is geen vervanger voor Hazard. Ik had hem zelfs de derde wedstrijd tegen Kroatië ook een basisplaats gegeven
  • Jean Berben

    1 jaar geleden
    Toch heeft Degryse gelijk,Hazard de beste noemen van deze generatie klopt ook niet,Debruyne staat MINSTENS op gelijke voet,Hazard mocht zwerven,op zijn beste positie spelen,Debruyne,toch duidelijk de motor heeft - en moet zich nog steeds wegcijferen voor het geheel,hij heeft ook veel langer moeten vechten,zich bewijzen vooraleer een vaste plek te krijgen,zelfs toen hij al bepalend bleek.Hazard heeft weinig tegenwerking gekregen,als het moeilijk wordt geeft Eden op, kopt een krant. Heel juist.
  • joachim albert

    1 jaar geleden
    E.H beseft gewoon dat zijn beste periode gepasseerd is en wil vermijden niet opgeroepen te worden of op de bank moeten zitten, nochtans 1 van de betere in Europa, bank is altijd op niveau. Neen, gij weet dat als hij terug zijn oude niveau bereikt, de nieuwe coach hem zal terugvragen en dan kan hij zijn plaats "eisen" (ttz niet op bank).Anders zou hij een slecht(er) afscheid hebben gehad, nu kan hij in Madrid blijven en niet naar Polen, Wales e.d. moeten afreizen maar kan hij bij kinderen blijven
  • Kris Moernaut

    1 jaar geleden
    Zo typisch, eerst breken ze iemand af en hoort hij volgens vele (voetbal kenners) niet meer thuis bij Belgische ploeg en nu komen ze af met dat het te vroeg is. Nuance is ver te zoeken, langs de andere kant is het helaas ook nooit genoeg en is nog meer geld het enige dat hen drijft. Je wordt op handen gedragen door een club, je voelt je daar thuis en toch ga je weg.