“Droevige” Georges Leekens over afscheid van Hazard en het hamburger-incident: “Het was een jeugdzonde”

Rode Duivels“Het is een droevige dag.” Oud-bondscoach Georges Leekens is triest en ontgoocheld wanneer we hem spreken over het afscheid van Eden Hazard als Rode Duivel.

28 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Leekens heeft daar geen schuld aan eh ...! Gewoon verwende voetballers...! Hazard nooit echt professioneel geweest alleen tijd op zijn klasse gespeeld ...! Nu is het over
  • Andy Van Daare

    1 jaar geleden
    Je hebt helemaal geen basis gelegd voor de RD Georges, dat was eerder Wilmots. Probeer eerst nog maar wat centjes te verdienen bij Lokeren voor de 10e keer...
  • Sven Celeyn

    1 jaar geleden
    Je hoeft je niks te verwijten Georges. Waren er maar meer trainers zoals jij die correct selecteren en de appels eruit halen.
  • peter De ridder

    1 jaar geleden
    Een trainer die kennis heeft van voetbal , mooi voetbal brengt en goede omgang heeft met de spelers ! Wie mij de laatste 20 jaar het meest gecharmeerd heeft in de jupiler leaugue is Mario Been , die bracht met zijn spelers oogstrelend en aanvallend voetbal. Ook een periode dat RAC Genk telkens ver geraakte in europa ! Een gentle men en een vaderstype. Voor mij de ideale man voor de job als hij dat zelf ook wil ? Mss een rare keuze maar zijn profiel klopt wel voor de RD, graag naar voor spelend !
  • Wim Gijs

    1 jaar geleden
    Het was helemaal geen jeugdzonde: dat was en is nog steeds het probleem van Eden: gebrek aan professionalisme… Nooit een echte sportman geweest. Nooit de voetballer waar iedereen hel voor zag!