Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Komend seizoen ook Formule 1-sprintrace op Spa-Francorchamps, Zandvoort tot 2025 op kalender

Formule 1Volgend seizoen zal er ook een sprintrace gehouden worden op het circuit van Spa-Francorchamps, tijdens de Grote Prijs Formule 1 van België, zo maakte organisator Formula One bekend. Nederland mag zich dan nog weer minstens drie jaar verheugen op F1-gekte in Zandvoort.

6 reacties

  • Franciscus Willy Nuyts

    1 jaar geleden
    Allemaal flauwekul alleen geld telt nog !
  • rudi van dijck

    1 jaar geleden
    24 races + enkele sprints erbij, en dat moeten ze allemaal doen met 4 motoren per jaar.. om geen straf te krijgen.. misschien moeten ze die regel ook maar eens herbekijken..
  • Eric Dens

    1 jaar geleden
    Ik ben geen voorstander van de sprintrace, maar Francorchamps is er wel een perfect circuit voor. Mogen we hopen dat door deze "erkenning" de F1-bonzen inzien dat Spa een circuit is dat op de kalender moet blijven.
  • Heinz Rumes

    1 jaar geleden
    En maar vervuilen,terwijl de gewone burger elektrisch moet gaan rijden, wanneer gaat het goede voorbeeld gegeven worden door onze minister en koningshuis, die twee hebben het toch altijd over solidariteit?
  • Bart Jacobs

    1 jaar geleden
    De kwalificaties en race van de Belgische worden uitzonderlijk ook door Sporza uitgezonden. Die uitzonderlijke regeling wordt van bovenaf opgelegd door de FIA die jaren geleden al de kans gaf aan de openbare omroepen overal ter wereld om hun thuis-GP op open net te vertonen. De overige 22 GP's van het F1-seizoen zijn op Play Sports te zien.