Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Designer Outlet Roermond & Roosendaal

Deelnemen en shoppen maar!

WIN: 10 waardebonnen van € 100 om te spenderen in Designer Outlet Roermond & Roosendaal

Flair speelt dit jaar voor kerstman, want van 1 tot en met 25 december geven we elke dag cadeautjes weg in onze Flair Advent-giveaway! Onze prijs van vandaag: 10 waardebonnen van € 100 om te spenderen in Designer Outlet Roermond & Roosendaal.

In Designer Outlet Centres Roermond en Roosendaal shop je het héle jaar door met tot wel 70 % korting op de retailprijs van premium designermerken, zoals Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples en Calvin Klein. Maar de winkeldorpen hebben méér te bieden dan voordelige koopjes in mode, home, beauty en sport alleen. Ze staan garant voor ultieme gezelligheid en een divers aanbod aan eetgelegenheden in een verzorgd kader.

Designer Outlet Roermond, net over de grens in Nederlands Limburg, telt in totaal meer dan 180 boetieks. Het ligt op wandelafstand van het stadscentrum, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad en de talloze restaurants.

Ook Designer Outlet Roosendaal ligt net over de grens, op minder dan 45 minuten van Antwerpen, en telt in totaal meer dan 90 boetieks. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, waaronder een spa, een zwembad en horeca.

Wij geven op deze achtste dag van onze Flair Advent-giveaway maar liefst 10 waardebonnen van € 100 weg die je in beide Designer Outlet Centres kan spenderen.

WIN WIN WIN

Het enige wat jij nu nog moet doen is de vraag hieronder beantwoorden, een gokje wagen op de schiftingsvraag en duimen maar!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content