Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto)

Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Rita Ora was onlangs van de partij op het verjaardagsfeestje van televisiepersoonlijkheid Vas J Morgan in het Miro restaurant in Londen. De 32-jarige Kosovaars-Brits zangeres zette zichzelf in de kijker met een wel héél opvallende outfit: een doorzichtig kleedje waaronder ze enkel een string en geen beha - maar wel tepelplakkers - draagt.

Geen kleding

Ze deelde enkele foto’s ervan op Instagram, waar behoorlijk wat volgers hun bedenkingen uitten. «Ik kan haar niet meer serieus nemen. Gaat het bij haar over halfnaakt zijn of goede muziek maken?», «Dat is niet echt kleding...», «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», «Ik snap de bedoeling hier niet echt van. Dan kan je evengoed niets aandoen!», en «Ik hou van je kleren, maar dit... Je bent zo mooi, maar deze jurk is er gewoonweg over», is de algemene teneur in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.