Next Gen
Volledig scherm
PREMIUM
Next Gen © HLN

NEXT GEN, 10 om te zien voor 2026. Van de ‘partner in crime van Doku’ tot ‘Michelangelo’: zijn dit de Duivels van de toekomst?

Straks is het aan jullie, jonge garde. Na de vroege WK-exit van onze Rode Duivels moet de ‘next gen’ van het Belgisch voetbal overnemen - ‘t is tijd voor verjonging. Wij blikken al eens vooruit naar het WK 2026 met tien aanstormende talenten. Van Aster Vranckx over de partner in crime van Doku tot de toekomstige doelman van RB Leipzig. Want hoop doet leven.

16 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    De negatieve reacties en frustraties komen weer boven. Liefst 7 van de 10 aangehaalde jonge talenten hebben een Neerpede verleden. In plaats van als voetballiefhebber blij te zijn dat een nieuwe generatie Rode Duivels klaarstaat, vervalt men liever in opgeklopte clubfrustraties. Dat durft zich dan supporters noemen. Echt zielig 🙄.
  • KRIS SEGERS

    1 jaar geleden
    Hoeveel talenten gaan er nog overblijven 2 jaar later ? Die gasten wanen zich nu al sterren maar hebben nog niks bewezen. Anderlecht bulkt al jaren van het jonge talent maar resultaten boeken ze al jaren niet meer...(van een RSCA supporter :-) Vanheusden, Xian Emmers, Bakkali allemaal toptalenten - waar spelen ze nu ? En als we dan al eens een talent hebben stopt hij al op 31j...typisch voor hem om het zo vroeg al op te geven totaal gebrek aan wilskracht, vaderlandsliefde,...
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Waarom niet de volledige Next Gen-ploeg van Anderlecht bombarderen tot Rode Duivels-kern voor komende 10 jaar? En nieuw stadion bouwen in Neerpede.En Kompany als bondscoach.Let the Process start.
  • Albert Grisar

    1 jaar geleden
    Die talenten zijn absoluut niet meestal van RSCA, Anderlecht gaat die zelf elders stelen.
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Vandervoort? Ik mag hopen dat we betere doelmannen hebben.