Severine, haar man Sandy Derycke en Kim Sandra van de krantenwinkel kennen de andere winnaars uiteraard een beetje. “En het zijn allemaal werkmensen”, zegt Sandy. “Dat is net het mooie: het zijn allemaal harde werkers, voor wie dit echt een heel mooie extra is.”
Volledig scherm
Severine, haar man Sandy Derycke en Kim Sandra van de krantenwinkel kennen de andere winnaars uiteraard een beetje. “En het zijn allemaal werkmensen”, zegt Sandy. “Dat is net het mooie: het zijn allemaal harde werkers, voor wie dit echt een heel mooie extra is.” © Henk Deleu

Dertig klanten ‘t Courantje winnen samen 1,5 miljoen euro: “Allemaal werkmensen voor wie dit héél welkom is in deze dure tijden”

harelbekeHet verbleekt misschien een béétje bij de Euromillionspot die een groep van 165 inwoners won in Olmen, maar ook in Harelbeke viel het groot lot. Dertig inwoners wonnen er samen zo’n 1,5 miljoen euro, goed voor 50.000 euro per winnaar. “Allemaal werkmensen, voor wie dat geld héél welkom is”, zegt Severine Noppe, uitbaatster van café Le Duc de Brabant en één van de geluksvogels.