Tomas De Soete start bij Willy na ontslag VRT: “Ik heb te doen met de achterblijvers”

ShowbizzNieuw hoofdstuk voor Tomas De Soete (46). Na meer dan 25 jaar onder de Reyerstoren gaat de radio-dj aan de slag bij rockzender Willy. “Ik ben stiekem al lang een trouwe luisteraar”, aldus De Soete, die op Pukkelpop al een eerste hengeltje uitgooide richting de zender. Hij reageert ook voor het eerst op zijn ontslag, dat hij naar eigen zeggen al heeft verteerd. “Geloof me, van bepaalde mensen gaan ze nog spijt hebben dat ze weg zijn.”

17 reacties

  • Frank Hageman

    1 jaar geleden
    Zijn ex gaat met het grote geld lopen bij de VRT
  • Marlene De Smedt

    1 jaar geleden
    Veel van de mensen die op de radio ontslagen werden hebben op een humoristische manier kritiek geuit. Puntje van kritiek en Interne keuken zijn daar voorbeelden van. Andere mensen mogen blijven, als ze in de pas lopen. De wereld van Sofie heeft een deel van haar pittigheid verloren, net als de zomer van, herfst van, lente en winter van. Ik kan zo al voorspellen wie kandidaat is bij de volgende ontslagronde. Gelukkig staat Rudi Vranckx dicht bij zijn pensioen. Maar er zijn ook jongere kandidaten.
  • Bart Mergan

    1 jaar geleden
    Aanwinst voor de zender!
  • Guido Ceuleers

    1 jaar geleden
    Straf dat tientallen mensen ontslagen worden, en ondertussen Siska Schoeters,Tom Waes, Niels De Stadsbader, enz. honderdduizenden euro's per jaar verdienen bij diezelfde VRT. En wat een klucht ,Niels in Sporza opvoeren tijdens W.K. voetbal !
  • Evelyne Dewulf

    1 jaar geleden
    Niet te begrijpen dat bij een overheidsbedrijf de lonen zo ver uit elkaar liggen. Zeker na al die heisa om inkomen van ceo's aldaar. Waar zijn de barema's? Geld van werkende mens zomaar verpatsen en zo belastingen omhoog helpen is gewoon pervers. Waar zijn de vakbonden?...