Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Ons moeder wil dat ik aan een lief geraak.'

PREVIEW: Willem palmt iedereen in met zijn humor in ‘Out Of Office’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Maandagavond is er alweer een nieuwe aflevering van ‘Out Of Office’ te zien op VTM. Daarin zullen we zien hoe Willem op het podium iedereen inpalmt met zijn humor, waarvan Bruno zelfs onder de indruk is!

In de aflevering van ‘Out Of Office’ van maandagavond heeft de Emiliushoeve hoog bezoek! Niet enkel Kristi’s grote idool Niels Destadsbader is van de partij. Ook de familie en vrienden van de deelnemers met een burn-out komen namelijk langs op het ‘benefiets’, het benefiet om geld in te zamelen voor een nieuwe fiets voor koerier Joël. Ze maken kennis met de plek die al zoveel betekende de afgelopen maanden.

Lief

VTM deelt trouwens al een preview uit de bewuste aflevering. En daarin zien we hoe Willem samen met Bruno het ‘benefiets’ op gang trekt en Willem iedereen inpalmt met zijn humor. Hij vertelt onder andere dat hij het te warm heeft in zijn kostuum, maar hij kan het niet uitdoen. ‘Ik moet dat kostuum aandoen, want ons moeder wil dat ik aan een lief geraak’, aldus Willem. Hij is zo grappig dat zelfs Bruno onder de indruk is.

De vierde aflevering van ‘Out Of Office’ is maandag 12 december om 20u45 te zien bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '