Jan Smit moet optreden tijdens WK-kwartfinale Nederland, maar lost dat op eigen wijze op: “Niet zo professioneel”

ShowbitsVanavond speelt Nederland op het WK in Qatar een kwartfinale tegen Argentinië. Zowat alle noorderburen zullen voor de buis zitten, alleen niet voetbalfanaat Jan Smit. Hij moet optreden in Amsterdam. Hoe hij dat oplost, verklapt hij aan Jarne. “Dat is wel niet zo professioneel”, moet hij toegeven. Hij geeft ook meteen z’n pronostiek. Een Showbits over voetbal, moet kunnen.

0 reacties

  1. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”
  2. Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpaleis: “Elke 9 minuten een andere outfit”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpa­leis: “Elke 9 minuten een andere outfit”

    62.500 zielen. Eén toverspreuk: CAMILLE. “Het wordt magisch, ik sleur maar liefst 28 dansers mee het podium op”, blikt de popster vooruit naar het Sportpaleis. Haar allereerste op - zeer straf - haar 22ste, en meteen in viervoud én uitverkocht. “Er gaat zoveel gebeuren dat er zelfs dingen kunnen mislopen.” Daarom als grote steunpilaar in haar kielzog: lief Dino Verhelst (24) om tien kledingwissels in goede banen te leiden. “Hopelijk stoot hij zijn hoofd niet zoals tijdens de repetitie.”