Baby, it’s cold outside… Vijf pikante cadeautips!

Wat als je partner werkelijk alles al heeft en je niet opnieuw met een geurkaars of kookboek kan opdagen? Kerstmis is de periode om de lieve vrede te bewaren, maar ook om eens verrassend uit de hoek te komen. Met deze vijf pikante cadeaus hoef je de verwarming niet aan te zetten om het warm te krijgen...

door
Janne Vandevelde
Leestijd 2 min.

Eindeloos plezier

Deze genotsknots is een ideaal cadeau voor koppels en single vrouwen. De Womanizer OG Vibrator Pleasure Air G-Spot heeft maar liefst 12 intensiteitstanden, 3 vibratiestanden én een stille functie! Handig als de muren oren hebben. Maar de vibrator slaagt er vooral in om de G-spot te bereiken. Daar kan menig man nog iets van leren...

Womanizer OG

Babylon Loveshop

199 euro

Miss Santa

De kerstman draagt deze keer geen baard of een dikke mantel, maar een korset met een fluffy afwerking. De boodschap is duidelijk: in deze outfit ben jij het cadeautje om uit te pakken. Tip: leer het dansje op ‘Jingle Bell Rock’ uit de film ‘Mean Girls’. Fun verzekerd!

Korset

Hunkemöller

59,99 euro

Shiny Christmas

Wie zegt dat sexy lingerie alleen voor vrouwen is? Christian Andrew ontwerpt bodysuits, strings, harnassen en zoveel meer voor mannen. Dit metallic exemplaar met fringes volgt de laatste modetrends en geeft je jongeheer de lift die hij verdient.

String

Christian Andrew

30 euro

Slapen als een topmodel

Toegegeven, het is misschien niet de winterse pyjama die je onder de kerstboom verwacht, maar dit setje van INTIMISSIMI brengt je helemaal in de kerstsfeer. Bovendien zijn Heidi Klum en haar dochter Leni de nieuwe ambassadeurs van het Italiaanse lingeriemerk, en wie wil nu niet in de huid kruipen van een topmodel?

Top

INTIMISSIMI

39,90 euro

Short

INTIMISSIMI

25,90 euro

SM voor starters

Wil je ‘Fifty Shades of Grey’ naspelen, maar weet je niet hoe? Met de First. Kinky (S)Experience set beloof je je secret santa hete nachten in de slaapkamer. Masseer je partner met de wax van de massagekaars, maak het nog spannender met de satijnen blinddoek en linten en geef een plagerige tik op de billen met de flogger. Of doe het eerst zachtjesaan met de veren kietelaar, waarna de bullet vibrator de klus klaart. Als jullie klaar zijn voor het echte werk zijn er nog steeds de tepelklemmen en bondage tape. Good evening, Mr. Grey.

First. Kinky (S)Experience set

Loveboxxx via Pabo.be

59,99 euro