KERSTLOOK. Ga je voor sneeuwengel of Mariah Carey?

Nu je nieuwe outfit in the pocket is, wordt het tijd om na te denken over je make-uplook. Ga je voor naturel en laat je je eigen schoonheid boekdelen spreken of experimenteer je met kleur en glitter? Aan jou de keuze!

door
Janne Vandevelde
Leestijd 2 min.

Weelderige wimpers en wenkbrauwen

Met dit wondermiddel heb je geen mascara of gekleurde wenkbrauwen nodig. Het serum voedt je wimpers en wenkbrauwen en doet ze groeien. Wacht echter niet tot kerstavond om aan je kuur te beginnen. En het beste van al, het kost je maar enkele euro’s!

Lash & Brow Serum

Sunkissed Skin bij Di

4,99 euro

Een teint om op te eten

Hou je niet van dikke lagen foundation? Dit poeder, dat al in de Belle Epoque een hit was in Parijs, is licht en luchtig en belooft een natuurlijk effect: je krijgt een egale huid, die niet gaat glimmen op een warme dansvloer of aan een knetterend haardvuur. Om aan elk huidtype tegemoet te komen, lanceert T.LeClerc maar liefst 12 tinten, waaronder een groene tegen roodheid. Weet je niet of je huid een koel of warme ondertoon heeft? Doe de online test om te achterhalen welk poeder jou op het lijf geschreven is.

Poudre Libre

T.LeClerc

42 euro

Subtiele glitter

Vergeet ook je lippen niet. Is een felle lippenstift niet jouw ding, dan kan je gaan voor de Golden Dust Hydra Balm, een hydraterende formule met een speels vleugje goud. De verpakking met diamantjes brengt je meteen in feeststemming.

Golden Dust Hydra Balm

Kiko Milano

9.99 euro

Alle kleuren van de regenbOOG

Gebruik jij ook maar één kleur van je oogschaduwpallet? Dan zijn de Ultimate Glow Shots een goed alternatief! Deze vloeibare oogschaduw geeft je in een oogopslag een shiny look. En geen zorgen, dit glimmende goedje loopt niet uit. Je kan hem alleen dragen, onder of over poederoogschaduw, of meng en combineer om je eigen kleur te creëren! Ga je aan de slag met hip groen, gedurfd paars of klassiek goud?

Ultimate Glow Shots

NYX

11,95 euro

Lieflijk popje of rockchick?

Aan een mooie verpakking kunnen wij nooit weerstaan. Deze highlighter heeft een hoog aaibaarheidsgehalte door het lieflijke strikjespatroon. Maar laat je niet misleiden, de highlighter geeft je jukbeenderen een metallic finish waardoor de spotlights naast jou verbleken!

EXTRA DIMENSION SKINFINISH / BUBBLES & BOWS

M.A.C.

44,90 euro

Vinyl lippen

Zeg vaarwel tegen het geknoei met laagjes en meerdere lipproducten om glanzende lippen te bekomen. De laatste Super Stay bezorgt je een intense vinylkleur in één enkele swipe. Bovendien blijft deze lipstick 16 uur zitten. Shake. Swipe. Go!

Super Stay Vinyl Ink

Maybelline New York

17,99 euro