De raad van bestuur van bpost zette vrijdag CEO Dirk Tirez aan de deur.
Volledig scherm
PREMIUM
De raad van bestuur van bpost zette vrijdag CEO Dirk Tirez aan de deur. © Photo News

Bpost zet opnieuw topman aan de deur: de derde in minder dan twee jaar

Bpost moet op zoek naar een vijfde topman in anderhalf jaar. De raad van bestuur van het bedrijf zette vrijdag immers CEO Dirk Tirez aan de deur. Hij wordt mee verantwoordelijk geacht voor mogelijke malversaties bij het binnenhalen van het overheidscontract voor de bedeling van kranten en tijdschriften. Het gaat om een overeenkomst met een waarde van 175 miljoen euro.

3 reacties

  • Dirk Jansen

    1 jaar geleden
    Ik denk dat Terez een integer persoon is en weinig te verwijten valt. Lijkt me meer en meer een afrekening aan de top.
  • Patrick van de Weygert

    1 jaar geleden
    Salaris is voor deze "top"mannen blijkbaar nooit genoeg...uitstraling van plechtige communicant met handjes dewelke nog nooit zwaar werk hebben verricht. Zet 1000den jobs op helling!...was 8jaar "vervanger"uitreiker bij B-post...door weer en wind tegen de klok voor een hongerloon...respect voor mijn ex-collega''s en alle mensen die elke dag hard moeten werken om amper rond te komen.
  • Paul Boutsen

    1 jaar geleden
    Vivaldi gooit met miljoenen (725 Mio) om de "bedeling van kranten" te verankeren tijdens de legislatuur. Natuurlijk probeert een politiek benoemde dan zijn graantje mee te pikken, terwijl ook iedereen weet dat die "bedeling van kranten" ook maar een drogreden zijn.